Yangın Merdiveni Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Yangın kapısı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilindik bu kollar düzgülü kapı kolu kabil olabilir.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik olgunlaşmak, projenize reva boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla emin mekanlar oluşmasına katkı peylemek dâhilin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak uzman personelimiz ile entelekt mesajlaşabilirsiniz.

Bu merdivenler, ivedi kaçış senaryolarında hızlı ve güvenli bir şekilde açılıp kullanıma amade hale hasılat. Bu sayede, binada kâin kişilerin zamanında boşaltma edilmesi katkısızlanır ve emanet kaybı riski minimize edilir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile özge Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından koca kalite, metanet, %100 projeye akort ve yaraşır paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Ayrıca, bozuk yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ihtaryorlar.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara nazaran, yangın merdivenleri net makam kayranı 150 metrekare’den ziyade ve çabucak lüks yamaçı olan umumi binalarda, kez adeti 4’ten bir küme olan tüm gestaltlaşmalarda yangın merdiveni bünyelması ıztırari kılınmıştır.

Yangın merdiveni kapısı 90 dakika yüksek ısıevet karşı dayanıklı olmalı, panik barlı tertibat ile kolaylıkla merdivene erişimı katkısızlamalı, aynı anda birden bir küme kişinin dışarı yakın çıkmasını katkısızlayabilmeli ve dışarıdan açılmamalıdır.

Yangın kapıları yararlanma alanına için, rengine bakılırsa evet da modeline bakarak çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul sık kullanılan sistem sınıflandırması kötüdaki gibidir

Esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Doğrultuımızca meydana getirilen yangın merdivenleri, yangın merdiveni yönetmeliği 2018 koşullarına uygun tatminkâr konstrüksiyonlmaktadır. Böylece denetimlerde ve olası yangın felaketlerinde hüsran görmenizi engellemektedir.

Yangın Bapsı tütün sızdırmaz özelliğe mevla olması nedeniyle yangın simultane insanların kötü zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu baplar hariçya güzel ve kolayca açılabilen dokumaya sahiptir.

Yangın Bapsı Kolu aşağı mevsuk itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayıcı Panik Kol bünyesında kullanılır. Tehlike takkadak ihtiyaç duyulan bu aparat enikonu fonksiyonel ve kabahatsiz olmalıdır.

Yangın Bapsı ana amacı insanların hüsran kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın merdiveni, ivedi durumlarda güvenli bir şekilde binadan boşaltma bulmak midein kullanılan dirimsel bir emniyet donanımıdır. İster ticari bir yapı isterse ikametgâh olsun, her binanın yangın merdiveni sistemine ihtiyacı vardır.

Report this wiki page